Doneer

Ons doel is de kinderen van twee basisscholen in Aberdeen om de week gedurende een volledig schooljaar een lunch aan te bieden. Deze lunch, verzorgd door de plaatselijke bevolking, kost 30 eurocent per leerling.
Voor 10.000 euro kunnen wij alle leerlingen gedurende één schooljaar om de week een luch aanbieden. De lunch bestaat uit rijst, groente en gedroogde vis. Voor de kinderen een extra stimulans om naar school te gaan en hun kansen op een betere toekomst te vergroten.
Natuurlijk bepaal jezelf de hoogte van jouw bijdrage. Elke bijdrage is van harte welkom. Steun onze stichting en de kinderen in Siera Leone en stort uw bijdrage op:

ING bank NL11 INGB 0003 8267 63
t.n.v. Leonechild
te Groningen

Voor 15 euro kunnen wij een leerling een volledig schooljaar wekelijks één lunch aanbieden. Voor 225 euro kunnen wij alle 750 leerlingen éénmalig een lunch aanbieden

De gift aan een maatschappelijke instelling of een goed doel kan onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar zijn. Leonechild voldoet aan deze voorwaarden doordat zij per 1 januari 2008 door de belastingdienst is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Het fiscaal nummer van Leonechild.nl: 8186.88.683

Schuiven naar boven